Aanbieding

Dit product is voor:

Beschrijving

Creatine is geen steroïde, maar helpt je lichaam wel vermoeidheid en verzuring tegen te gaan. Creatine bestaat uit aminozuren, die ervoor zorgen dat er meer energie naar je cellen getransporteerd worden. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het zorgt ervoor dat jij je oefeningen vaker kunt uitvoeren. Je uithoudingsvermogen wordt namelijk net even wat groter, waardoor je wat langer kun sporten. Creatine kun je binnenkrijgen door veel rood vlees of vis te eten, maar het is makkelijker om het als voedingssupplement te gebruiken. Om optimaal gebruik te maken van creatine, neem je het na de training in. Je spierkracht neemt dan namelijk sneller toe, en dat is natuurlijk wel het doel van de fitness!

300 g

14.95

Samenstelling Creatine

Samenstelling product per dosering à 5 gram
Creatine monohydraat 5.000 mg

Ingrediëntenlijst

Creatine monohydraat

Allergenen

Kan sporen van Gluten, Soja, Melk & Ei bevatten.

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van gevarieerde, evenwichtige
voeding en een gezonde leefstijl worden gebruikt. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Niet geschikt voor kinderen. Zwangere vrouwen dienen voor gebruik van dit product een deskundige te raadplegen.

 

Creatine kopen voordelen

Creatine kopen wordt steeds vaker gepromoot door influencers op social mediakanalen als Instagram, maar wat doet het precies? En wie heeft er baat bij? 

Creatine is ideaal voor mensen die intensief sporten, zoals bodybuilders. Ook voor mensen die het sporten langer willen volhouden of op zoek zijn naar verbeterde explosieve trainingsprestaties is creatine geschikt. Denk bij het laatstgenoemde aan sprinters, zij willen op een korte afstand veel explosiviteit leveren. Creatine zorgt voor energie in je spieren, dat is de belangrijkste werking. Het is een lichaamseigen stof, we maken er 1 à 2 gram van aan op dagelijkse basis. Ons lichaam haalt de aminozuren voor het creëren van creatine uit verschillende vlees- en vissoorten. Door creatine te gebruiken zorg je logischerwijs voor meer energie in de spieren, hierdoor kan er zwaarder en/of langer worden getraind.  Creatine kopen doe je bij Shake4shape.nl, we hebben goede aanbiedingen en je kan bij ons ook andere noodzakelijke producten kopen zoals whey protein. 

 

Creatine kopen voor bodybuilders

Voornamelijk in de fitnessindustrie kopen veel sporters creatine het is samen met whey protein een veel voorkomend product. Bodybuilders gebruiken het tijdens de ‘bulk’ fase. In deze fase komen ze aan in gewicht, omdat je spieren harder groeien wanneer je wat vetter bent, en is het vasthouden van vocht dus geen probleem. Creatine zorgt ervoor dat je lichaam wat meer vocht vasthoudt, voornamelijk in de spieren. Hierdoor wordt de spierdefinitie minder, maar kunnen de spieren veel meer hebben. Er ontstaat meer kracht en uithoudingsvermogen. Bodybuilders kunnen daardoor zwaarder trainen, meer herhalingen uitvoeren en herstellen sneller. 

Doordat de spieren zwaarder kunnen trainen worden ze ook meer ‘beschadigd’ waardoor het lichaam ook sterker terug komt. Dit resulteert in dikkere spieren, het ultieme einddoel. Nadat dit doel is bereikt, is het voor veel bodybuilders zaak om ‘droog’ te trainen. Spierdefinitie moet terugkomen voor de zomer of een wedstrijd. Creatine kopen kan je als bodybuilder helpen je doelen te bereiken en nét wat meer vooruitgang te boeken dan vorig jaar. 

 

Creatine kopen voor amateursporters

Creatine kopen is niet alleen voor bodybuilders een verstandige keuze, ook jij als amateursporter kan er profijt van hebben. Wil je van de zomer net wat zelfverzekerder en met een gespierder lichaam over de boulevard lopen? Gebruik dan een periode creatine om die spiermassa te trainen. Ook duursporters kunnen creatine kopen om sterker te worden, zo zijn zij perfect voorbereid op het wedstrijdseizoen. 

 

Creatine kopen en morgen al starten?

Voor 20.00 uur je creatine kopen betekent dat je morgen al kunt beginnen met het bouwen aan een beter functionerend en mooier lichaam. De tijd om eraan te werken is nu, wacht niet langer. Wanneer jij voor €75 of meer bestelt, wordt het gratis thuisbezorgd. Creatine kopen was nog nooit zo aantrekkelijk. 

Bij Shake4shape.com kun je niet alleen creatine kopen maar ook vele andere producten die noodzakelijk zijn bij sporten of bij afvallen. Ben je benieuwd wat we allemaal in de aanbieding hebben?

 

Klik op een van de volgende links:

 

Translate

Meld je aan!

Laat je e-mailadres bij ons achter en ontvang direct een kortingscode in je mailbox! Hiermee betaal je geen verzendkosten bij je volgende bestelling!