COMBIDEAL: SPIEROPBOUW

Aanbieding
weight gainer shakes

Dit product is voor:

Beschrijving

Kies voor de spieropbouw deal bestaande uit Whey Protein, Pre-workout & Creatine en bereik maximale resultaten. Profiteer van een aantrekkelijke korting én gratis verzending.

64.99

Inbegrepen in de deal

 

Whey eiwitten
De wei-eiwitshake bestaat uit wei-concentraat en -isolaat en is daarnaast gevuld met 18 aminozuren waarvan 3 BCAA’s. Door het gebruik van natuurlijke aroma’s is de shake zowel met melk als water heerlijk romig. De shake is licht verteerbaar en lost perfect op. Herstel sneller, versterk je immuunsysteem en haal het maximale uit je trainingen. De wei-eiwitshake is geschikt voor zowel duur- als krachtsport.

Inhoud: 1 kg

Pre-Workout
Geen zin om te trainen of een lange werkdag gehad? Pre-workout van Shake 4 Shape geeft een energie boost, het zorgt ervoor dat verzuring wordt tegengegaan en het optimaliseert de prestatie en het uithoudingsvermogen.

Inhoud: 300 g

 

Creatine
Creatine is geen steroïde, maar helpt je lichaam wel vermoeidheid en verzuring tegen te gaan. Creatine bestaat uit aminozuren, die ervoor zorgen dat er meer energie naar je cellen getransporteerd worden. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het zorgt ervoor dat jij je oefeningen vaker kunt uitvoeren. Je uithoudingsvermogen wordt namelijk net even wat groter, waardoor je wat langer kun sporten. Creatine kun je binnenkrijgen door veel rood vlees of vis te eten, maar het is makkelijker om het als voedingssupplement te gebruiken. Om optimaal gebruik te maken van creatine, neem je het na de training in. Je spierkracht neemt dan namelijk sneller toe, en dat is natuurlijk wel het doel van de fitness!

Inhoud: 300 g

Allergenen

Kan sporen van Gluten, Soja, Melk & ei bevatten.

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van gevarieerde, evenwichtige
voeding en een gezonde leefstijl worden gebruikt. Aanbevolen dosering niet overschrijden.
Niet geschikt voor kinderen. Zwangere vrouwen dienen voor gebruik van dit product een deskundige te raadplegen.

Translate

SUPER SALE! 50%KORTING!

Wegens beperkte houdbaarheid zijn al onze producten voor de helft geprijsd.

Nog meer voordeel? 

Laat je e-mailadres bij ons achter en ontvang direct een kortingscode in je mailbox! Hiermee betaal je geen verzendkosten bij je volgende bestelling!